Ekstra
Magazyn
Ekstra Magazyn

Najlepsze teksty z całej Polski, w każdy piątek dla wszystkich prenumeratorów Cyfrowych. Poznaj Ekstra Magazyn

TU BYŁAM odc. 24. Kasia Kapusta uczyła się robić figurki z cukru i czekolady

Czytaj dalej
Fot. fot. Grzegorz Bargieła
Katarzyna Kapusta

TU BYŁAM odc. 24. Kasia Kapusta uczyła się robić figurki z cukru i czekolady

Katarzyna Kapusta

Redaktor Katarzyna Kapusta przystawi pieczątkę „Tu byłam” wszędzie tam, gdzie dotrze ze swoją reporterską kamerą. Jak powstają małe dzieła sztuki z cukru i czekolady plastycznej? Tego Kasia mogła się nauczyć w Creative Pastry Chef Damiana Wiśniewskiego. Jak jej poszło? Zobaczcie sami.

Tutaj się czyta. Bez reklam.

Tak jak w kiosku. Kupując prenumeratę cyfrową, możesz czytać codzienne wydanie Dziennika Zachodniego.

Co zyskujesz:

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Zachodniego
  • codzienne e-wydanie Dziennika Zachodniego
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu
Katarzyna Kapusta

plus.dziennikzachodni.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2017 Polska Press Sp. z o.o.

Monitorujemy anonimowo aktywność na stronie, korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.